[3D Mechanics Editor] World body?

Report your bugs here.

Moderators: Frank, paul, Hiwot, Chris, peter

Ludo Visser
Posts: 51
Joined: Wed Sep 28, 2005 10:13 pm

[3D Mechanics Editor] World body?

Postby Ludo Visser » Tue Dec 06, 2011 5:36 pm

After editing the properties of a body, the body is no longer selected. Instead, an unknown "World" body is selected, which doesn't exist according to the model list.

To reproduce the problem
  • Select a body and press the "Edit Body" button
  • Close the properties dialog
  • Click again on the "Edit Body" button
  • Instead of seeing the properties dialog of the same body, the properties for a body named "World" appear

Version
20-sim 4.1.3.4 (Windows XP)

Frank
Posts: 23
Joined: Wed Sep 28, 2005 9:32 am
Location: Controllab Products B.V.

Re: [3D Mechanics Editor] World body?

Postby Frank » Thu Dec 08, 2011 11:20 am

This will be fixed in 20-sim V4.2
member 20-sim development team


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests