Parameter Relations not workin in new 20-sim version

Report your bugs here.

Moderators: Frank, paul, Hiwot, Chris, peter

meti
Posts: 2
Joined: Fri Aug 05, 2011 11:16 am

Parameter Relations not workin in new 20-sim version

Postby meti » Tue Apr 02, 2013 1:58 pm

Defining parameter relations between a model parameter and its submodel that uses the parameter is not working in 20-sim 4.3
It gives back an casualty conflict error message. Any solutions?

Hiwot
Posts: 26
Joined: Tue Sep 13, 2011 12:50 pm

Re: Parameter Relations not workin in new 20-sim version

Postby Hiwot » Wed Apr 03, 2013 11:32 am

Hey Tade,

I'm not sure what you meant by parameter relations. Could you please list down the steps that are used to reproduce the problem? I can then replicate it here and see what the cause is.

Hiwot

meti
Posts: 2
Joined: Fri Aug 05, 2011 11:16 am

Re: Parameter Relations not workin in new 20-sim version

Postby meti » Mon Apr 15, 2013 3:13 pm

When you right click on a submodel and go to 'Edit Interface', there is a tab which says 'Parameter Relations' to define parameters for submodels. It was defined like for example: Submodel1/parameter1 = parameter1;

In the new 20-sim version the functionality can be implemented using 'Globals' tab to define global parameter declarations. Even after using that 20-sim crashed. The problem was there were 'white spaces' left in the "Parameter Relations' definition that were not deleted.

Model with 'Parameter Relations' which seems empty but has one line like in the fig below wont compile.
Image

Hiwot
Posts: 26
Joined: Tue Sep 13, 2011 12:50 pm

Re: Parameter Relations not workin in new 20-sim version

Postby Hiwot » Tue Apr 16, 2013 10:16 am

This is indeed a bug! Thanks for the info :) I will keep you updated about the progress!


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests